Sidste nyt fra fronten!

Ok så nu er jeg officielt blevet voksen!.. Ej det bare gas, selvfølgelig er jeg ikke det 😀
Men jeg blev 40 i går. Wow det lyder ellers meget godt hva’.. 40! Jeg har hørt noget om at mange får en 40 års krise, noget med at de føler sig gamle og alt sådan noget pjat. Altså jeg har haft en “SHIIIIIIIIT når jeg at overhovedet at blive 40???!” krise, men det gjorde jeg HUUURRA!!! Fuck det er fedt YES YES YES, jeg synes det er et super cool tal, jeg er helt seriøst helt tosset med at være blevet 40, det rykker!!!

Nåh men bortset fra det, så var jeg til mammografi i mandags. Hmm.. jeg ved ik’ altså.. Jeg er jo et “enten eller menneske”, som har en tro hård som stål på sin egen sjette sans, og når den så ind imellem svigter kan jeg godt gå hen og blive ret så skuffet. Jeg havde sat mig for at General Cancer og hans hær var blevet totalt udryddet og at lægerne ville stå der med øjne store som tekopper og med bævrende stemme sige “Jamen.. jamen vi forstår intet! Det er jo et mirakel. Aldrig set før. Det er jo et sandt mirakel!!! Generalen er DØD!?!?……….”. Men sådan skulle det åbenbart ikke gå. Min knude er “kun” halveret. Den var 24 mm og er nu 12 mm. Og jeg har ikke været til svar endnu, men jeg går stærkt ud fra at det hele er helt normalt (der er sgu da ikke noget som er NORMALT i Cancerland!?), at resultatet er tilfredsstillende (eller er jeg nu igen bare lidt for optimist?!).
Gaaab hvor er det svært at finde den der hårfine grænse mellem det at tro for meget og ikke tro nok.. på det bedste! Jeg står med det ene ben på land og det andet i sumpen, og det kræver jo en Kong Fu mester at på den måde skulle balancere.

På fredag skal jeg til samtale hos brystkirurgisk. Det bliver spændende (eller!?). Jeg er lidt nervøs for at de ikke vil gå med til at fjerne mit venstre og indtil videre raske bryst. Så jeg er klar til at tage kampen op! Jeg nægter at skulle gå igennem det her helvede endnu en gang hvis det kan undgås. Jeg er der hvor jeg til og med overvejer at også få fjernet livmoder og co., hvis det viser sig at jeg alligevel er gået i kunstig overgangsalder. Altså sidste menstruation fik jeg d. 9 juni, og da jeg hverken er fugl eller fisk aldersmæssigt, er der stor sandsynlighed for at den ikke kommer tilbage. Jeg skal heller ikke ha’ flere børn (kræver vist nok også at man har et spermproducerende individ i sit liv..), så jeg har ikke rigtig noget at bruge dette ellers så fantastiske udstyr til længere!? Nåh men alt det vender jeg tilbage til når jeg ved mere..

Noget helt andet er: det var så anden og sidste gang jeg var til gruppeterapi for kræftramte i mandags!! Halvanden time i spændetrøje rent ud sagt. Regler mig her og regler mig der, og så må man ikke tale om dit og så må man ikke tale om dat.. Laver man humor bliver der kigget skævt til én, man må tilsyneladende helst ikke ha’ det for godt når man har CAAANCER!? Jamen fint, jeg trækker mig ud af “vi tuder med mundkurv på” gruppen.. Har endnu engang fået bekræftet at terapi og hjernedissektion osv.. bare ikke lige er noget for mig! Og så den der laaaaaangsomme “ej men jeg ved altså bedre end dig hvad der foregår indeni dit hoved fordi jeg har nemlig en psy(kopat)kolog uddannelse” måde at tale til folk på AAARRGH!!! Farvel og tak. Og det eneste hankøn på holdet kommer jeg aldeles heller ikke til at savne! Manden er stort set ikke interesseret i at lytte på andet end sit eget piv piv og ynk ynk rent ud sagt! Også ekstremt provokerende at skulle sidde og høre på at han ikke har turde se sig selv i spejlet siden operationen som har efterladt ham med et ar.. ET AR??? Hold nu kæft xxxx du sidder der omgivet af skaldede kvinder med deforme bryster, nogle af os mangler det ene, damen som sidder skråt overfor dig er fucking døende, halvdelen af os er halvt så gamle som dig, og jeg har lige siddet og fortalt hvordan jeg ikke ligefrem glæder mig til den dag hvor jeg bliver kørt ned til operationsbordet, medvidende om at når jeg vågner op igen, så ligner jeg Frankensteins brud!? Du sidder konstant og himler, puster og stønner og glor på dit ur og venter kun på at det kan blive din tur til at snakke.. Fuck du mister ik’ engang håret af den babymos af en kemoform du skal ha’ et par sjusser mere af, og alligevel føler du bare at det er meeeget mere synd for dig og at du har det meeeget hårdere end de 1,3 millioner som rammes af kræft hvert år! Klart at du er ked af det og bange, det er vi alle, men det er virkelig svært at føle sympati her! Nej jeg har sgu mere ondt af din kone..

Tid til noget kaf’..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s