TO BOOBS OR NOT TO BOOBS..

Der er sket en hel del siden sidst! Det irriterende med at holde lange skrivepauser når man samtidig har totalt kemohjerne, er at man ikke rigtig ved hvor man skal starte eller slutte!?..

Hmm.. Jo, jeg har haft min dejlige veninde fra Berlin på besøg. Hun kom en torsdag og rejste hjem om søndagen. Min far som var min sygeplejerske på dette tidspunkt blev derfor lige hjemløs i et de par dage he he.. Han tog over og sov et par nætter hos min søster og hendes (kommende) mand, men skulle alligevel rejse hjem til Frankrig om lørdagen. Det var bare så super hyggeligt at ha’ min Jenny helt for mig selv i de dage! Det trængte jeg så forfærdelig meget til.. At bare snakke, grine, snakke, grine, drikke vino og så lige snakke lidt mere.. og grine, og så også liiige drikke lidt mere vino faktisk..

Så har det været min lille store piges føsda’ ja det har så! 12 år blev hun.. Bella er en tweenager, kun 1 år tilbage til den frygtlige teenager-revolution starter! Oh My Dog.. Ha ha ha!!!

Vi har også været i Tivoli sammen med vores nye venner Sif og hendes datter Maluna, som vi lærte at kende på “Kragerup Gods” turen (Jeg har glemt om jeg har glemt at fortælle om den tur!? Og hvis jeg ikke har glemt at fortælle om den, så har jeg i hvert fald glemt at jeg har…… fortalt om den altså..). Dem kan vi bare rigtig rigtig godt li’, vi har det helt vildt sjovt sammen. Sif fik sin sidste omgang kemo den 23 okt, på Bellas føsda’, 8 dage efter min sidste kemo. Og i dag fylder Sif 48 btw..  Så vi tog simpelthen i Tivoli alle 4 for at fejre at vi nu er ude af den benhårde behandling, og så også fordi at Tivoli bare er SÅ hyggelig til Halloween 🙂

Nåh ja, havde jo også lige møde med plastikkirurg. Jenny var med mig.. Hmm det tog nok ikke mere end 10 minutter fra vi kom ind til vi var ude af døren igen. En høj, hurtigtalende, ganske sympatisk.. hunkønsnørd tog imod os. Det er vist nok hende (navnet husker jeg selvfølgelig ikke daaahh..) som skal operere mig, eller rettere sagt hun tager over når Helle, min almindelige kirurg er færdig med at amputere mig, for så at starte op med det som hedder en “primær rekonstruktion”. Det vurderede hun vil være muligt, efter at ha’ set mig uden tøj på og fremført disse ord: -“Hold da op jeg vidste at det var en kvinde på 40 jeg skulle møde, det ser du slet ikke ud til at være. Du har jo fantastiske flotte bryster.. Hmm du kan da ikke ha’ født med det maveskind!?.. Nåh har du!?.. Ja men der kan vi ikke tage noget fra, og heller ikke fra din ryg.. Hmm.. jeg tror at selvom dit højre bryst har været bestrålet kan vi gå i gang med det samme, din hud virker elastisk nok..”…… Eeeh jeg tror at når den slags kommer fra en plastikkirurg, kan man vel godt anse det for at være en mere eller mindre komplimenterende tale.. eller!? Det var faktisk hårdt at få af vide jeg har flotte bryster. Ik’ fordi jeg ikke selv synes det. Jeg har flotte bryster! Men jeg har dem jo kun til den 6 november 2013.. Det gjorde mig egentlig nok mere ked af det end noget andet 😦

Jeg har i flere dage overvejet at takke nej til rekonstruktion. Jeg er så forvirret. Det møde gik så hurtigt, jeg fik intet info eller læsestof med hjem, og har googlet til den store guldmedalje om mastektomi, brystrekonstruktionsmetoder, billeder af kvinder som har valgt det og billeder af kvinder som har valgt det fra, om evt. bivirkninger osv.. osv.. Jeg føler slet slet ikke at jeg har styr på hvad der skal ske mig lige om lidt, og det er ekstremt skræmmende! I morgen bliver jeg ringet op af min kontaktsygeplejerske fra brystkirurgisk, og de tilsender mig alle de pjecer som de glemte at give mig med hjem efter samtalen.. Ja jeg ringede til Riget her for et par timer siden, for jeg var sgu ved at gå ud af mit gode kemoskind af fortvivlelse!

Sååå to boobs or not to boobs.. that is da f*cking question!!!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s