5 tanker omkring “La dolce far niente..

 1. Livet er en gave<3
  Alt har sin pris, naturligvis. Når alt kommer til alt, er det skidt når man ikke engang har æg til sit salt.
  Sort humor og sarkasme til at overleve på, men er det i virkeligheden overfladeliv jeg vil opnå. Mainstream udenpå i hektisk ivren for at leve sit upperclass societyliv, men for fanden i det er der sku da ikke meget skriv. Pelse og bling bling, betyder i virkeligheden ingenting.
  Pist væk var det hele, alt jeg ikke kunne dele. Med et snuptag lige foran snuden på mig, får et hul i maven du må gerne kalde mig fej. Den tanke om aldrig at lade sig binde, ned i den materielle fangekælder at forsvinde. Livet er en uvurderlig gave i sig selv, burde sætte pris på alt mit held. I den travle raven til sig samt lidt navlepilleri, opfostrer vi endnu flere gribbe til det kommende årti. Ipad,iphone,MacBook skal de ha', helt fra 1'ste klasse af. Ugg støvler i alle farver, ligner alle labre larver. Mor og far de sover ikke, her er kun tid til at sidde og nikke. Tid er penge og krisen den kradser, så hele familien går og vrisser. Ved godt at nettet der strammer og holder fast, er et selvforskyldt onde der ligger en selv til last.
  Skaber lig i egen last, ved at fare afsted i huj og hast. Falder som dominobrikker og spillet er ude, hjælper ej at sætte sig ned og tude. Skærp kravene til hvad livet skal bringe, de små ting er nu heller ikke så ringe. Dit gode helbred er det største der er vundet, samt alt hvad der udenom er spundet. Af ting der har betydning for at være til, samt at der altid er noget som du vil.
  Tak for at du deler din kamp, jeg kan ikke så meget andet end at lytte og holde din smerte tæt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s