PHANTOM OF THE BOOB!

venstre foob

Orv.. interessant!?
Nu klør det i det venstre bryst (jeg ikke længere har). Og da jeg absolut ingen følelser har i det tynde lag hud som dækker de 2 betonklodser der ihærdigt forsøger at smadre mine ribben -er i øvrigt også totalt følelsesløs i armhulerne, under armene på siderne, og i hele højre underarm- hjælper det ikke en dyt at klø igen! Om jeg så kunne mærke noget ville der ikke ske en skid ved det, ingen lindring siden der er tale om fantomkløe..
Det er SÅ provokerende! Perverst!

3 tanker omkring “PHANTOM OF THE BOOB!

  1. Hver dag kigger jeg: har hun skrevet? Ville ønske du kunne skrive og opdatere her. Men, you know / for min skyld. Og mig skylder du jo ikke noget. Men for din skyld, ville jeg ønske der var nyt. Jeg er – AK oh VE – også en cancer-babe. Håber du kan bringe good breaking news …? Ønsker dig det bedste.

    • Hej Marianne, hvor er det dejligt at læse jeg er savnet her 😊
      Det har detsværre været nogle hårde mdr. jeg har været igennem siden jeg mistede mine bryster, men jeg vender snart tilbage! Ønsker dig alt det bedste ❤️

  2. Jeg bekymrer mig: hvor bliver du af – og vil du ikke dele mere? Hvis du ikke vil, så helt OK. Jeg var bare ved at sætte meget pris på dine sprudlende indlæg. Håber du er i hopla!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s