Dette er ikke en lyserød cupcake..

brystkræft

.. Nej der er intet lyserødt eller lækkert over brystkræft.
Brystkræft er ikke en sexet Sasseline i en usmagelig T-shirt som ender på bunden af klædeskabet..
Der er INTET sofistikeret ved hårtab, hedeture, smerter, tyndskid, bræk.. etcetefuckingra!

Oktober måned er for mig noget helt specielt.. Udover at være den måned på året hvor verden sætter fokus på en modbydelig sygdom som ødelægger og tager alt for mange liv, er det også den måned hvor jeg bliver ved med at overleve år efter år! Den 5 oktober er det 30 år siden jeg overlevede et overgreb. Hver 5 oktober bliver jeg mindede om “ham” og hver 5 oktober tænker jeg “SVIN.. Hvor mange små piger nåede du at gøre fortræd?! Hvor mange forældre lever med savn og sorg og uvidenhed fordi du TOG og begravede det dyrebareste de havde i et mørkt og koldt og ukendt hul?! Jeg håber du husker mig. Mig som slap væk. SVIN jeg håber du rådner op i dit eget helvede!!!”.. Håber faktisk han fik kræft i anus og døde kvalt i sit egen lort fordi den ik’ kunne komme ud den rigtige vej..
I Oktober blev jeg født for snart 40 år siden, og det er den måned min dejlige datter kom til verden, tænk at hun bliver 12, så stor min lille er!
Det er den måned General Cancer erklærede krig mod mig for 3 år siden , den måned hvor jeg om mindre end 2 uger får min ottende og sidste omgang kemo, og den måned hvor jeg også snart skal tage afsked med mine bryster..
I Oktober overlever jeg igen og igen og igen.. Men bare rolig, jeg overlever ikke kun. Jeg lever skam også. Hver dag, hvert minut.
Oktober er også et smukt farverigt tæppe af visne blade, og den sidste udendørskaf’ i solen på cafeerne.
Til sidst men ikke mindst er Oktober Halloween i Tivoli, noget min Bella og jeg vi har meget meget kært i vores små heksehjerter 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s