Dalis billeder giver 100 gange mere mening..

For få dage siden skrev jeg disse ord på min Facebook profil:

“Vildt! Jeg har kun 1 omgang kemo tilbage!? Pludselig går det bare op for mig.. Og hvordan har min lille bitte krop kunne holde til alt den gift og mishandling!? Jeg er stolt.. Taknemmelig. Nøgen. Har gamle ar på krop og sjæl. Snart amputeret.. Men jeg trækker vejret. Dybt. Det føles som om jeg har kæmpet imod General Cancer et helt liv.. Men 3 år er da også en mundfuld i min alder.. Og alligevel fløj tiden forbi! Det er langt fra overstået, rejsen er lang endnu, men snart afslutter jeg et meget tungt kapitel. Nøøøje jeg glæder mig 🙂 ”

I dag kan jeg slet ik’ begribe at jeg om 2 uger skal i kemo igen!? Ottende og sidste omgang benhård Taxotere! Jeg har det som om at jeg er blevet kørt over 7 gange af noget meget meget stort og tungt.. Jeg føler mig som den gennembanket og fladmaste omgang lidt for gammel hakkedreng der ligger og sopper i Frue Jensens stegemargarine, med drys fra den smøg som sidder klistret fast imellem hendes indskrumpet hønserøv af en mund.. Fuuuck det her ER tortur og havde jeg været bare 20 år ældre er jeg ikke sikker på jeg ville ha’ overlevet!? Jeg ligger i min seng lige nu, om 2 timer skal jeg sidde i “samtalegruppe for kræftramte” i halvanden time, og derefter skal jeg til yoga i ligeså lang tid. WTF!? Hvordan kommer jeg fra A til B?! Det helt sort. Kan dårlig nok stå oprejst, jeg er så svimmel, har fået Titanic på balancenerven AAAAAARGHH!!!

Min far kom lige ind med en artikel han synes jeg burde læse..
Overskrift: “Hundemad til kræftpatienter”
Tror jeg springer over.

dali_moma_0708_04

Lidt senere:
Klokken er jeg skulle ha’ været på Center for Krop og Kræft på Nørre allé lige nu!
Men jeg indså at jeg ikke ville formå at transportere mit levende kadaver fra A til B. Jeg må begynde at acceptere at jeg har begrænsninger, og at det er ok. Og “jeg må begynde” er ikke ensbetydende med at jeg sådan bare lige begynder på det i dag.. Men tanken kom til verden her for ca. 30 min. siden. Nu skal den bare lige lære at gå!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s