Kemi og for få kvadratmetre!

Der har været nogle gnidninger her i hytten.
Det er svært.
Vi bor i en lille 2 værelses og Bella har ikke sit helt eget space længere. Hun klager aldrig, men man behøver ik’ være et geni for at forstå at hun selvfølgelig savner at ha’ sit rum for sig selv!
Min mor vil så gerne gøre det godt, men hun kommer også til at “kvæle” os med sin overbeskyttende facon. Jeg har temperament og en meget lige ud måde, jeg pakker ikke noget ind og siger hvad jeg føler og mener, og det kan meget nemt skabe problemer da min mor er et oversensitivt menneske, som har meget let for at opfatte det jeg siger som kritik af hendes person.. og hører ikke at det i virkeligheden handler om at jeg desperat forsøger at formidle hvad jeg har behov for men også hvad jeg absolut ikke har behov for!
Jeg er så taknemmelig for alt den hjælp jeg får, og jeg ved det også er svært for mine forældre, at de også har vendt deres liv på hovedet, for vores skyld, fordi de elsker os.. men min lille mor glemmer ofte at jeg er en voksen kvinde, og det er super hårdt når man i forvejen føler man ikke længere sidder ved rettet af sin egen bil (jeg kan faktisk slet ikke køre bil, men altså sådan rent metaforisk ik’..)!
Der er jo anden kemi på godt og ondt mellem min mor og jeg end mellem min far og jeg. De er meget forskellige på den måde at han godt kan li’ at passe sig selv i samme udstrækning som jeg, og vi kan være sammen og hygge os helt uden ord.. og det gør det hele dejlig nemt og lige til, og jeg sætter stor pris på det. Jeg er en enspænder som har brug for at forsvinde ind i min egen lille verden, ofte og ind imellem længe af gangen. Jeg nyder at være social i små doser og har i lange perioder hverken lyst eller behov for at se nogen. Det er der mange som slet ikke kan forstå, men det er nu altså sådan at jeg fongerer, har altid gjort og jeg trives på den måde.
Hmm.. det er virkelig svært.
Men hvad fanden.. Det er vel ik’ så underligt at der opstår de gnidninger!? Der er jo også en grund til at man ikke sætter f. eks. ulve og papegøjer i samme bur i Zoo. Eller løver og pingviner..
Eller pungrotter og søheste!?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s